تجهیزات دیزی سنگی برای رستوران و سفره خانه سنتی با کیفیت بسیار بالا

تجهیزات دیزی سنگی برای رستوران و سفره خانه سنتی با کیفیت بسیار بالا

این فر دیزی پزی دارای ظرفیت ۶۴ تا ظرف دیزی پزی است. این دستگاه در سفره خانه و رستوران های سنتی مورد استفاده قرار می گیرد. این فر دارای شعله برنر دارای جنس استیل و به صورت خطی است. این فر دارای بدنه استیل بوده و به صورت دو جداره است. جداره داخلی این فر از جنس گالوانیزه و جدار ه بیرونی از جنس استیل است.

 

این فر دارای پروفیل آهنی و استیل است.در این فر گرما باید به صورت غیر مستقیم پخش می شود و روی آن دارای درب کشویی است. این فر دارای ابعاد ۹۰*۱۰۰*۹۰ سانتی متر است. این فر در ظرفیت های ۳۲ ، ۴۰ و ۶۴ تایی تولید می شود.

دیزی یا آبگوشت از غذا های اصلیل ایرانی است. برای پخت دیزی مواد را داخل ظرف ریخته و داخل فر دیزی پزی قرار می دهیم . دیزی را در ظرف سفالی یا سنگی و درون دستگاه دیزی پز قرار می دهیم و به مدت یک ساعت  می توان پخت.

ظرفیت دیزی پز در سه سایز کوچک ۴۰ ظرف و سایز متوسط ۷۰ ظرف و سایز بزرگ ۹۰ ظرف تولید می شود . درب های این فر در هر دو طرف باز می شود.

در این فر تمام استاندارد ها رعایت شده است و دارای خرابی پایین و طول عمر بسیار بالا است.

درب های این فر در هر دو طرف باز و بسته می شود که بسیار راحت است. این فر دارای دو ظرفیت استاندارد ۵۰ تا و ۱۰۰ تاییی تولید می شود ولی متناسب با سفارش مشتری قابل تغییر است.

ویژگی ها دستگاه دیزی پزی :

  1. دارای بدنه تمام استیل
  2. این فر با پشم شیشه عایق بندی شده است.
  3. این فر دارای دو عدد چدن است.
  4. این فر دارای سه عدد شعله بالایی است.
  5. دارای ظرفیت ۵۰ و ۱۰۰ تایی است.

این فر دارای خدمات پس از فروش است و به سراسر ایران ارسال می شود.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.



ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *