دیگ سه جداره صنعتی استوانه سایز ۳۰۰ لیتر جوشی چلوپز

دیگ سه جداره صنعتی استوانه سایز ۳۰۰ لیتر جوشی چلوپز

این دیگ دارای سایز ۳۰۰ لیتر می باشد و دارای بدنه تمام استیل می باشد.

ویژگی های دیگ سه جداره چلوپز:

  1. ظرفیت پخت این دیگ ۳۵ کیلوگرم برنج می باشد.
  2. دارای شیر تمام استیل به قطر ۲/۵ اینچ برای آبکشی و تخلیه برنج
  3. این دیگ قابلیت جدا شدن مخزن اصلی از قسمت شاسی و آتش خانه
  4. کلیه اتصالات گازی این دیگ در داخل کاور مخصوص می باشد.
  5. دارای عایق حرارتی پشم سنگ می باشد و همچنین عایق هوا می باشد.
  6. دارای دودکش از ورق استیل می باشد.
  7. این دیگه در مصرف برنج تا ۱۰ درصد صرفه جویی می کند.
  8. این دیگ در مصرف سوخت ۳۰ درصد صرفه جویی می کند.
  9. این دیگ تا ۶۰ درصد کمتر حرارت به محیط انتقال می دهد.
  10. کاهش انتشار حرارت
  11. این دیگ کاملا بهداشتی و مقاوم می باشد.
  12. دارای تمام استیل به قطر ۵/۲ اینچ برای تخلیه و شستوشوی آسان دیگ
  13. دارای سوپای اطمینان می باشد.
  14. در این دیگ از لاستیک آب بندی کاملا بهداشتی از جنس سیلیکون در دور درب استفاده شده است.
  15. این دیگ ۶۰ درصد میزان مصرف روغن در پخت چلو کاهش می دهد.
  16. اسانی استفاده از این دیگ و کاهش نیروی انسانی از مزیت های این دیگ می باشد.
  17. قابلیت اتصال به گاز شهری و مایع دارد.
  18. این دیگ به ۴ عدد شعله برنر ایتالیایی با مصرف سوخت کم و توان حرارتی بالا مجهز می باشد.
  19. برای پخت به یک نفر نیاز است پس کاهش ۷۰ درصد نیروی انسانی
  20. مجهز به شیر تخلیه می باشد.
  21. قابلیت اتصال به آب شهری دارا می باشد.
  22. دارای ۴ پایه از جنس استنلس استیل می باشد
  23. دارای مخزن و پاتیل استیل می باشد.

این دیگ دارای بدنه استیل ۳۰۴ نگیر به ضخامت ۲ میلیمتر و همچنین کف دیگ از استیل ۳۰۴ با ضخامت ۴ میلیمتر می باشد و قسمت آتش خانه از ورق استیل ۳۰۴ به ضخامت ۱/۵ میلیمتر می باشد و روکش خارجی دیگ از استیل ۴۳۰ به ضخامت ۰/۸ مییمتر می باشد.

این دیگ دارای دو درب دو جداره که دارای عدسی و محدب و مجهز به سوپاپ اطمینان می باشد و همچنین درب این دیگ دارای لولا با کیفیت عالی می باشد برای حفظ وزن درب و سهولت باز و بسته کردن درب با فنر از مزیت های درب این دیگ می باشد.

از ویژگی های این دیگ این می باشد که دارای سبد مشبگ در داخل دیگ می باشد که باعث جلوگیری از به وجود آمدن ته دیگ و همچنین آسانی ابکش برنج می باشد.

این دیگ به دلایل زیر زمان پخت را کاهش می دهند:

  1. به دلیل مهندسی دیگ حداکثر انرژی را جذب می کند.
  2. محفظه داخلی دیگ تحت فشار می باشد.

دیگ برنج تولید داخل کشور دارای ضعف هایی نظیر موارد زیر می باشد:

  1. اصولی نبودن طراحی
  2. در تامین قطعلت یدک مشکلاتی وجود دارد.
  3. بالا بودن مصرف گاز و تولید گرمای زیاد
  4. پایین بودن کیفیت پخت
  5. ایمنی بسیار پایین

این دیگ دارای خدمات پس از فروش می باشد و به سراسر ایران ارسال می شود.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.



ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *