راه اندازی رستوران در سراسر ایران

برای راه اندازی رستوران باید از افراد ماهر و با تجربه استفاده کرد. در این متن به بررسی نحوه ی راه اندازی رستوران توسط ایران کیچن می پردازیم.

برای راه اندازی رستوران باید از افراد ماهر و با تجربه در این زمینه کمک بگیرید. این افراد با دانستن موارد و وسایل مورد نیاز برای رستوران می توانند به شما در راه اندازی آن کمک کنند. شرکت ما در سراسر ایران قادر به راه اندازی رستوران و در دست گرفتن تمامی مراحل می باشد تا بدون ایجاد هیچ مشکلی شما به رستوران مورد نظرتان دست یابید. در ادامه بیشتر به این موضوع می پردازیم.

راه اندازی رستوران

برای راه اندازی یک رستوران باید در ابتدا نوع رستوران تان را مشخص نمایید. رستوران بین المللی، فست فود، سنتی و… از انواع مختلف رستوران ها می باشند که هر کدام فضا و تجهیزات متفاوتی را نیاز دارند. بعد از آن که نوع رستوران تان را مشخص کردید باید منطقه و محل دقیق رستوران را مشخص نمایید. این کار می تواند در کسب و کارتان بسیار تاثیر گذار باشد و از مهم ترین انتخاب هایی ست که باید داشته باشید. کمک گرفتن از افراد متخصص در این زمینه می تواند به شما کمک کند؛ زیرا انتخاب یک مکان در دسترس، دارای جای پارک ماشین، ترافیک مناسب،منطقه و… بسیار حائز اهمیت است.در نظر گرفتن سلیقه ساکنین منطقه ای که می خواهید رستوران را در آن جا راه اندازی نمایید در تهیه ی منو نیز بسیار مهم است.به همین دلیل بهتر است در ابتدا منطقه و محل رستوران را بنا به بودجه تان مشخص نمایید.

بودجه برای راه اندازی

از دیگر مواردی که در ابتدا راه اندازی رستوران باید به آن بپردازید و تاثیر به سزایی در جذب مشتری دارد انتخاب یک نام مرتبط با رستوران می باشد. منحصر بفرد بودن و مرتبط بودن نام یکی از مهم ترین مواردی ست که باید به آن دقت نمایید؛ اما مهم ترین کاری که قبل از شروع راه اندازی باید به آن دقت نمایید و به صورت دقیق آن را بررسی نمایید بودجه ای ست که برای راه اندازی رستوران در نظر گرفته اید. باید بررسی های دقیق از هزینه ها و بودجه تان داشته باشید تا در هنگام کار به مشکل بر نخورید. در تمامی این مراحل اولیه نیز شرکت ما همراه شما خواهد بود و شما را در این امر یاری می نماید.

مراحل ابتدایی در راه اندازی رستوران

اولین مرحله در راه اندازی رستوران دریافت مجوز است که جزء ضروری ترین و البته طولانی ترین مراحل محسوب می شود. مدت زمانی که لازم است تا مجوز مربوطه به شما تعلق بگیرد کمی طولانی بوده و لازم است در گام اول برای دریافت آن اقدام نمایید. مرحله بعدی در راه اندازی رستوران تعیین یک دکوراسیون متناسب با سبک رستوران و بسیار زیبا می باشد. یکی از مواردی که در جذب مشتری ها می تواند مؤثر باشد طراحی داخلی رستوران است که برای این کار باید از طراحان حرفه ای کمک بگیرید. شرکت ما در سراسر ایران شما را در تمام این مراحل راه اندازی رستوران کمک می کند تا در این زمینه بهترین باشید.

مراحل پایانی در راه اندازی رستوران

بعد از آن که نمای رستوران و طراحی داخلی آن به اتمام رسید باید به تهیه ی یک منوی قوی و همچنین داشتن کادر و کارکنانی ماهر و با تجربه فکر کنید. برای تهیه ی منو باید از سر آشپز ماهر در این زمینه کمک بگیرید. کادر و گارسونی که مشتری مدار باشد و در کار خود ماهرانه رفتار کند می تواند برای رستوران امتیاز محسوب شود. بعد از آن که در این زمینه نیز کارهای لازم را انجام دادید باید به بازاریابی و تبلیغات حتی قبل از افتتاحیه بپردازید و برای این کار بهتر است مراسم و تخفیفاتی را نیز در نظر بگیرید تا مشتریان جذب شوند.

تهیه ی تجهیزات برای راه اندازی رستوران

بودجه ی شما و نوع رستوران در تهیه ی تجهیزات لازم برای رستوران بسیار حائز اهمیت می باشد. برای آن که بتوانید تجهیزاتی مناسب برای رستوران تان تهیه کنید باید ظرفیت رستوران را نیز در نظر بگیرید. همچنین منوی شما نیز در تهیه ی تجهیزات تاثیر گذار است زیرا هر کدام از این غذا ها به وسیله ی خاصی نیازمند است؛ بنابراین قبل از آن که به خرید تجهیزات لازم برای رستوران بپردازید باید منوی غذایی تان را مشخص کنید. انتخاب وسایل مناسب و باکیفیت یکی از سخت ترین کار ها می باشد که نیازمند شناخت کافی و تجربه می باشد. آن چه که در این زمینه مهم است به صرفه بودن و مقطوع بودن قیمت ها در عین داشتن کیفیت می باشد. شرکت ما در این مورد نیز به شما کمک می کند و قطعات و تجهیزاتی با کیفیت به همراه ضمانت و گارانتی را به شما در سراسر کشور ارائه می دهد. تمامی این تجهیزات و قطعات از خدمات پس از فروش برخوردار می باشند.

راه اندازی رستوران با ایران کیچن

برای این که یک کسب و کار را شروع کنید باید از افراد با تجربه و ماهر کمک بگیرید. شرکت ما در هر شهر از ایران آماده ی خدمت رسانی به شما می باشد تا شما را در راه اندازی رستوران کمک کند. در همین راستا کارشناسان خود را به سراسر ایران ارسال می نماید تا در راه اندازی رستوران به شما کمک کنند و کارها اصولی پیش برود. ارائه کردن طرح ۳ بعدی قبل از انجام و شروع پروژه از دیگر خدمات ایران کیچن می باشد که به شما این امکان را می دهد تا قبل از شروع کار تمام جزئیات و کلیات کار را بدانید و به همین دلیل از بروز مشکلات نیز جلوگیری می شود و کار طبق خواسته ی شما پیش می رود. در حقیقت شرکت ما در تمامی مراحل ابتدایی و پایانی همراه شما خواهد بود تا با مناسب ترین هزینه بهترین نتیجه را بگیرید. اگر راه اندازی رستوران در ابتدا اصولی انجام شود و تمام جوانب در آن بررسی شده باشد احتمال موفقیت در کارتان نیز بسیار بیشتر خواهد شد.

جهت اطلاعات بیشتر و ارسال کارشناس با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.



2 دیدگاه برای “راه اندازی رستوران در سراسر ایران“

  1. ناشناس گفت:

    هزینه راه اندازی رستوران چقدر است

پاسخ دادن به ناشناس لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *