راه اندازی کافی شاپ در سراسر ایران

راه اندازی کافی شاپ به دلیل سود بالای این شغل بسیار رایج شده است. رعایت این موارد در راه اندازی کافی شاپ به شما کمک می کند تا به راحتی به سود دهی برسید.

در همه جای دنیا کافی شاپ ها از جمله مکان های مورد علاقه افراد برای دورهمی ها و جشن ها است. امروزه کافی شاپ فقط محلی برای صرف غذا و نوشیدنی نیست؛ بلکه سرپناهی برای روز های خوب و بد افراد است. اگر شما هم به فکر راه اندازی کافی شاپ هستید این مطلب را دنبال کنید.

برای راه اندازی کافی شاپ بهتر از به ترتیب زیر عمل کنید.

انتخاب مکان مناسب :

محل کافی شاپ خود را در مکانی در دسترس و پر رفت و آمد بنا کنید. اما نمی توان گفت که شلوغ بودن محل، معیار اصلی برای انتخاب مکان راه اندازی کافی شاپ است؛ راه اندازی کافی شاپ از ابتدا تا آخر کار نیازمند مشاوره حرفه ای توسط متخصصان است. بر اساس علم جامعه شناسی بیشتر علاقه مندان به کافه و رستوران در رده سنی ۱۸ تا ۳۶ سال قرار دارند. برای راه اندازی کافی شاپ توجه داشته باشید که جمعیت آن محله بیشتر شامل این افراد باشد. شاید بتوان گفت که نزدیکی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی بهترین محل ها برای راه اندازی کافی شاپ است.

اغلب افراد مکان احداث کافی شاپ خود را انتخاب می کنند؛ اما از نحوه راه اندازی کافی شاپ اطلاعات کافی ندارند. با کمک یک گروه حرفه ای و با سابقه می توانید محلی قابل اعتماد و دنج برای مشتریان خود ایجاد کرده و لحظات خوشی را برای آنها به ارمغان آورید.

یک شروع خوب نیمی از موفقیت است :

برای شروع راه اندازی کافی شاپ خود هرگز به دانسته های خود اکتفا نکنید. ابتدا با تحقیق و بررسی ویژگی های کافی شاپ های خوب شهر خود را بیابید؛ و سپس با مشورت افراد متخصص، برای راه اندازی کافی شاپ خود اقدام کنید. در ابتدای کار، حرفه ای بودن شما مهمترین فاکتور است. برای انتخاب همه بخش های کافی شاپ، از آشپز و طراحی دکور گرفته تا ظروف، نیازمند تخصص و تجربه هستید. به خاطر داشته باشید که “موفقیت یعنی در کنار هم قرار دادن عوامل کوچک برای دستیابی به هدف های بزرگ”. بنابراین از هیچ بخشی از مراحل راه اندازی کافی شاپ به راحتی نگذرید.

طراحی دکور حرفه ای برای کافی شاپ :

برای راه اندازی کافی شاپ ابتدا باید به طراحی فضایی که در اختیار دارید بپردازید. یک کافه موفق باید دارای فضای آرامش بخش برای مراجعه کنندگان باشد. فاصله میز ها باید به نحوی باشد که از همه حجم فضا استفاده کافی ببریم؛ از طرفی پرایوسی و فضای خصوصی مشتری باید رعایت شود. بنابراین حتی برای انتخاب فاصله هر میز یا تخت حد معینی رعایت می شود.

عامل بعد در طراحی دکور برای راه اندازی کافی شاپ، نور مناسب است. با توجه به تم کافی شاپ میزان نور مورد نیاز باید به نحوی تامین شود که کمترین هزینه را، چه از نظر تجهیزات، چه از نظر مصرف انرژی برای شما به همراه داشته باشد. در اکثر کافی شاپ ها از لامپ های پرمصرف به دلیل نور کم و ظاهر زیبا استفاده می کنند؛ در حالی که این کار کاملا غیر حرفه ای است. برای زیبا سازی و همچنین مصرف بهینه انرژی راه های بهتری وجود دارد، که با مشورت متخصصان به راحتی قابل انجام است.

فضای آرامش بخش :

امروزه کافی شاپ ها برای جوانان به مکان هایی مبدل شده اند که برای فرار از تنش ها و اضطراب موجود در فضای بیرون به آنها پناه می برند. برای راه اندازی کافی شاپ توجه داشته باشید که فضای آن باید کاملا آرامش بخش باشد. استفاده از وسایل نوستالژیک و بنر فیلم های معروف به فضا صمیمیت می بخشد. می توانید از وسایل هنری و سنتی برای جذب قشر فرهیخته جامعه، در دکوراسیون کافی شاپ خود استفاده کنید. پخش موسیقی ملایم با ولوم پایین نیز یکی از گزینه هایی است که برای راه اندازی کافی شاپ باید به آن توجه داشت.

انتخاب سر آشپز و پرسنل :

این بخش از مهمترین اقدامات در راه اندازی کافی شاپ است. برای انتخاب سرآشپز علاوه بر رزومه خوب و مدارک معتبر، به انتقاد پذیر بودن و ویژگی های فردی مراجعین توجه داشته باشید. غذاهای باکیفیت و خوشمزه از مهمترین ملاک ها برای انتخاب یک کافه به عنوان پاتوق است. در راه اندازی کافی شاپ جذب مشتری از مهمترین نکات است، که این امر با داشتن سرآشپز خوب، راحت تر به سر انجام می رسد.

ویژگی دیگری که در راه اندازی کافی شاپ موجب جذب بیشتر مشتری خواهد شد؛ پرسنل خوش برخورد و صمیمی است. گارسون ها را از میان افراد با روابط اجتماعی قوی انتخاب کنید. در ارائه خدمات به مشتریان تلاش کنید که روابط صمیمانه ای با آنها برقرار کرده و نام مشتری های ثابت خود را به خاطر بسپارید. استفاده از نام کوچک آنها به همراه کلمات محبت آمیز و لبخند، در زمان ورود و خروج ،رمز موفقیت شما در راه اندازی کافی شاپ است.

وسایل مورد نیاز در کافی شاپ :

علاوه بر تامین وسایل ضروری آشپز خانه مانند قهوه ساز، مایکرویو، دستگاه اسپرسو، آسیاب قهوه، شیکر برقی، میکسر، و غیره به ظروف زیبا و جذاب متناسب با تم کافه نیز احتیاج دارید. برای راه اندازی کافی شاپ و تامین این موارد نیز می توان از افراد متخصص کمک گرفت تا علاوه بر کاهش هزینه ها بهترین برند ها را به شما معرفی کنند. در راه اندازی کافی شاپ، تامین وسایل و تجهیزات، از سخت ترین قسمت ها است بنابراین همکاری با شرکت های تامین کننده این وسایل بهترین راه است.

تنها وسایل و تجهیزات نیست که اهمیت دارد. مواد اولیه با کیفیت برای یک شروع طوفانی در راه اندازی کافی شاپ ضروری است. تامین همه مواد اولیه از عهده یک یا چند نفر خارج است. برای راه اندازی کافی شاپ شما به همکاری تیمی نیازدارید.

طراحی نام و لوگو برای کافه :

اگر قصد شما از راه اندازی کافی شاپ ایجاد برند در میان کافه های منطقه خود است؛ به افرادی با تجربه در زمینه طراحی نام و لوگو و کارت های تبلیغاتی نیازمند هستید. نام کافی شاپ شما باید یونیک بوده و در عین حال به راحتی در ذهن بماند. می توانید از اسامی فرانسوی و یا ایتالیایی کمک بگیرید و نامی خوش آوای برای کافه خود انتخاب کنید.

هزینه های راه اندازی کافی شاپ :

در راه اندازی کافی شاپ هزینه ها بسیار متغیر است و نمی توان مقدار ثابتی نام برد. کافه شما با توجه به تم خود به صرف هزینه متفاوتی نیازمند است. اما برای کاهش هزینه می توان اقداماتی انجام داد. مثلا می توان از مواد و وسایل دور ریختنی جهت تزئین کافه استفاده کرد. یا به جای خرید آماده ی خیلی از وسایل، همه یا برخی از آنها را با مواد اولیه ارزان قیمت ساخت. این کار نه تنها باعث کاهش هزینه ها شده ؛ بلکه طراحی دکور کافه را خلاقانه و یونیک جلوه می دهد.

مشورت کنیم :

همانطور که پیش از این گفتیم. برای راه اندازی کافی شاپ انتخاب همه بخش ها نیازمند تجربه و مهارت کافی است. همکاری با شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند در نگاه اول پرهزینه به نظر می رسد؛ اما با یک حساب سر انگشتی به کاهش هزینه ها ناشی از صرفه جویی و جذب مشتری پی می بریم. همچنین برای تامین تجهیزان آشپز خانه و نیز طراحی و تولید دکوراسیون بهتر است از یک شرکت استفاده کرد تا هزینه کل در مجموع کاهش پیدا کند. برای کسانی که شما را در این راه همراهی می کنند به رزومه و سابقه آنها توجه داشته باشید و از افراد با تجربه و حرفه ای کمک بگیرید.

 همه کسب و کار های موفق برای راه اندازی کسب و کار خود از مشورت با متخصصان خبره در آن زمینه شروع کرده اند. شما هم مانند بقیه به خانواده ما بپیوندید و کسب و کارتان را از ابتدا با دانش و با هدف شروع کنید و با قدم های مطمئن رو به جلو حرکت کنید.

جهت اطلاعات بیشتر و ارسال کارشناس برای راه اندازی کافی شاپ توسط ایران کیچن با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.



ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.