راه اندازی فروشگاه نان فانتزی

راه اندازی فروشگاه نان فانتزی امروزه بازاری رو به رشد دارد. راه اندازی فروشگاه نان فانتزی با تولید نان های با اندازه و طعم های متفاوت مورد استقبال مردم است.

امروزه شغل نانوایی یکی از مشاغل پایه و پر رونق است که در طول سال همیشه درآمدزا می باشد. نان ها با توجه به سلیقه یا نوع غذای مصرفی خانواده ها، همیشه بر سر سفره ها قرار دارد.

البته در این مقاله ما به راه اندازی فروشگاه نان فانتزی و معرفی شغل نانوایی و نان فانتزی می پردازیم.

نانوایی

نانوایی ها از گذشته های دور و دراز همیشه یکی از قوت های انسان ها در سراسر جهان بوده و هستند. با توجه به این، نان در میان انسان ها از ارزش و قداست خاصی برخوردار است و نماد نعمت به حساب می آید.

امروزه برای تامین این قوت با ارزش در سراسر شهرها مراکزی به نام نانوایی ها تاسیس شده اند و با تجهیزات راه اندازی و پخت نان و همچنین با توجه به انواع نان با استفاده از وسایل راه اندازی فروشگاه نان فانتزی به تولید نان در انواع مختلف می پردازند.

البته قابل ذکر است که با توجه به ازدیاد بیش از حد نانوایی ها، این شغل می تواند اشباع شده باشد اما لازم است بدانیم که نان ها فقط به صورت نان های ساده و معمول مانند لواش، سنگک و … نیستند بلکه نان های فانتزی نیز تولید می شوند که مشتریان خاص خود را دارند.

انواع نان

از انواع نان های رایج در ایران می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • نان سنگک: که از قدیمی ترین نان ها در ایران است.
  • نان لواش: که نانی با قطر کم و از آرد سفید می باشد.
  • نان بربری: نانی مانند نان لواش اما با قطری بیشتر و بدون سبوس. در طبخ این نان از جوش شیرین استفاده می کنند. البته این نوع نان از نظر سفید بودن و فقدان سبوس و با توجه به عوارض جوش شیرین از بی خاصیت ترین نان های قدیمی در ایران می باشد.
  • نان تافتون
  • نان جو
  • نان تست
  • نان شیرمال
  • نان های فانتزی

در ادامه با توجه به اینکه می خواهیم در مورد راه اندازی فروشگاه نان فانتزی و تجهیزات آن صحبت کنیم، ابتدا به معرفی این نوع نان ها می پردازیم.

نان فانتزی

به علت استفاده مردم از نان های معمول و نازک که جزیی از عادت غذایی مردم ایران می باشد، با گذشت زمان، علاقه مندی مردم در عادت غذایی به سمت مصرف نان های فانتزی بیشتر شده است.

به طور کلی نان های فانتزی به دو صورت نان های سفید و تیره دسته بندی می شوند.

نان های سفید شامل نان های ساندویچی، همبرگر، نان بربری، فانتزی و نان فرانسوی می باشند.

نان های تیره اما شامل نان هایی با آرد جو و دارای سبوس می باشند.

این نان ها از آرد سفید بدون سبوس تشکیل شده اند و جوش شیرین در پخت آن ها استفاده نمی شود. از نظر کارشناسان تغذیه با اضافه نمودن مقدار معینی سبوس به آن، می توان اینگونه نان ها را کاملا سالم و کامل درنظر گرفت.

با استفاده از این نان ها امروزه شاهد راه اندازی فروشگاه نان فانتزی در کنار نان های تنوری می باشیم.

اینگونه نان ها که نام دیگر آن نان حجیم می باشد، در نانوایی های صنعتی پخت می شوند که با توجه به استفاده از تجهیزات صنعتی می توان کیفیت پخت این نان ها را با توجه به وسایل مورد استفاده در نانوایی های صنعتی تغییر داد.

از انواع نان های فانتزی می توان گفت:

  • نان های باگت
  • نان های برشته
  • نان های ساندویچی
  • نان های همبرگر
  • شیرمال ها
  • پیراشکی ها

پخت نان های فانتزی

این نان های فانتزی با توجه به انواع مختلفی که دارد، به صورت گسترده در کارخانه ها پخت می شود. همچنین اکثرا در کنار فروشگاه های نان فانتزی، کارگاه هایی هستند که به صورت مستقیم نان فانتزی را پخت، بسته بندی و عرضه می کنند.

باید توجه داشت که نان های فانتزی باید دارای شماره ثبت و تاریخ تولید و انقضا باشند تا از سالم بودن آن ها اطمینان حاصل کرد. متاسفانه در برخی کارگاه های طبخ نان فانتزی، نشان های ثبتی برای تشخیص تولید کننده وجود ندارد که این باعث می شود این نان ها در پلاستیک ها به طور مستقیم از تولید به مغازه ها فروش می روند و ممکن است غیربهداشتی باشند. لازم است در راه اندازی فروشگاه نان فانتزی نیز این مطلب را در نظر بگیریم.

راه اندازی فروشگاه نان فانتزی

همانطور که می دانید تا چندین سال قبل، به جزء نان های رایج ساده و سنتی، نان های دیگری تولید نمی شدند. با صنعتی شدن این حرفه، تولید نان های فانتزی در کنار نان های سنتی دیگر نیز گسترش یافت.

به همین خاطر افرادی برای فروش انواع نان های جدید فانتزی شروع به راه اندازی فروشگاه نان فانتزی نمودند که با استقبال مصرف کننده ها از این نان ها با طعم ها و اندازه های مختلف، این کار گسترده تر شد.

از انواع نان هایی که در راه اندازی فروشگاه نان فانتزی باید بکار گرفته شود می توان علاوه بر نمونه های ذکر شده در قسمت بالا به نان بربری فانتزی، کیک یزدی، نان جو، نان کشمشی، کلوچه و نان سوخاری نیز اشاره نمود.

نکاتی در راه اندازی فروشگاه نان فانتزی

از جمله نکاتی که باید برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی و ورود به این حوزه دانست می توان گفت:

  • برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی لازم است تا یک کارگاه صنعتی متناسب با نوع مغازه و فروشی که دارید، ایجاد کرده و تجهیزات لازم برای آن را تامین نمایید. برای شروع می توانید از یک کارگاه کوچک در کنار راه اندازی فروشگاه نان فانتزی خود استفاده نمایید.
  • لازم است برای قسمت کارگاه از نیروی با تجربه و ماهر استفاده کنید. نیروهایی مانند شاطر، فردار، کارگر بسته بند و کارگران ساده. برای قسمت فروش مغازه نیز خود شما می توانید با تعامل با مشتری، هم به عنوان فروشنده عمل کرده و هم سلیقه ی مشتریان خود را بشناسید.
  • لازم است از تجهیزات کارگاهی و فروشگاهی مناسب جهت تکمیل وسایل مورد نیاز برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی استفاده کنید.
  • لازم است برای بازدهی بهتر این کار، از مشاوران و افراد با تجربه در این زمینه مشورت بگیرید.
  • لازم است استفاده از ویزیتور ها و بازاریاب ها و موقعیت مناسب برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی را در نظر داشته باشید.
  • لازم است رقبای خود را در این زمینه شناسایی و عملکرد و قیمت آن ها را در نظر داشته باشید.
  • اخذ مجوز های لازم مثل مجوز بهداشت

تجهیزات لازم برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی

از جمله تجهیزاتی که می توان برای راه اندازی فروشگاه نان فانتزی بیان کرد، عبارتند از:

  • دستگاه فر فانتزی
  • فر طبقه ای و گردان
  • انواع قالب های نان
  • انواع میز کارهای استیل
  • سینی های آلومینیومی
  • اتاقک تخمیر
  • رول کن خمیر
  • دیوایدر
  • ویترین، ترازو
  • پنکه و فن های خنک کننده
  • خمیر گیر
  • میکسرها

مشاوره و خدمات شرکت ایران کیچن

با توجه به نکات و اطلاعاتی که ذکر شد، حتما لازم می دانید تا با استفاده از تجربه ها و مشورت دیگران، در راه اندازی فروشگاه نان فانتزی اطلاعات بیشتری کسب کنید تا عملکردتان در این حرفه قابل قبول باشد.

به همین خاطر شرکت ایران کیچن می تواند با

  • تامین قطعات و ساخت تجهیزات مورد نیاز که دارای گارانتی و خدمات پس از فروش هستند
  • ارسال کارشناس به سراسر ایران و شهرهای دور
  • ارائه طرح سه بعدی قبل از اجرای پروژه

و با داشتن بیش از ۳۰ سال سابقه در امر راه اندازی و تولید تجهیزات آشپزخانه و یخچال های صنعتی و برودتی در این مسیر شما را به خوبی همراهی کند.

جهت اطلاعات بیشتر و ارسال کارشناس با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.



33 دیدگاه برای “راه اندازی فروشگاه نان فانتزی“

  1. رضا عرب گفت:

    سلام از توضیحات شما متشکرم
    لطفا قیمت تجهیزات مورد نیازراه اندازی مغازه و کارگاه تولید فانتزی را ارسال فرمایید

  2. محمدصفازاودی گفت:

    سلام.شماامتیازنان فانتزی رامی توانیدبگیرید.

  3. لیلا گفت:

    سلام وقت بخیر. من مشاوره میخوام برا راه اندازی نان فانتزی

  4. علی میرصادقی از کرمان‌ گفت:

    سلام از کرمان مزاحمتون میشم میخوام بیام توی صنعت نان ودر مورد دستگاه های بروز پخت نان لواش و نان های فانتزی وباگت ،وبدونم راه اندازی هر کدوم از دوتا نان از صفر تا صدش چقدر مساحت نیاز دارن وچند تا نیرو ودر اخر ولپ کلام چقدر پول بدیم اگر منو صادقانه نه کاسبکارانه راهنمای کنین که بتونم ریسک کنم وبیام توی این کار چون تجربه هم ندارم ولی سرمایه دارم ایا شدنی هست یا نه وبتونم‌با مشاوره شما توی کرمان مجموعه ی جدید وبروز ی راه بیاندازم .۰۹۱۳۱۹۶۶۹۵۸علی میرصادقی از کرمان .ممنون از وقت شما

    • پشتیبانی گفت:

      سلام
      برای شما اطلاعات دقیق در همین مطلب توضیح داده شده
      جهت اطلاعات بیشتر روزها ساعت ۱۸ الی ۱۷ تماس بگیرید

  5. مهنازحسین زاده گفت:

    سلام من می خوام نان فانتزی درتهران راه انداری کنم لطفااگر راهنمایی کنیدممنون میشم

  6. ناشناس گفت:

    این شغل خیلی پر درآمد هست

  7. سید ابراهیم محمدی گفت:

    سلام
    وقت بخیر
    بنده جهت راه اندازی فروشگاه نان فانتزی و قنادی در کشور عمان نیازمند تماس با شما از طریق واتساپ یا تلگرام هستم
    لطفاً راهنمایی بفرمایید

  8. امین گفت:

    سلام میشه راهنمایی کنید من میخوام یه کارگاه یا مغازه نان فانتزی راه بندازم
    این شماره منه
    ۰۹۱۷۰۸۹۸۵۸۲

  9. شاپرک گفت:

    سلام، وقت بخیر،
    میخواستم درخصوص راه اندازی فروشگاه نان های حجیم ازتون راهنمایی بگیرم،
    شماره ای ندیدم که باهاتون تماس بگیرم،
    شماره ی من ۰۹۳۵۵۱۹۹۰۷۰
    متشکرم.

  10. مهراب گفت:

    باسلام
    میخواستم در مورد راه اندازی فروشگاه نان فانتزی راهنماییم کنید.
    ۰۹۱۶۲۲۸۵۲۳۱ شماره تماس بنده هست. شماره ای ندیدم که بخوام تماس بگیرم. پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم.

  11. محمد شوشتر گفت:

    سلام
    قصد راه اندازی یک کارگاه کوچک تولید نان فانتزی دارم و نیاز به شماره
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    شماره واتس آپ : ۰۹۱۲۲۹۴۸۷۸۵

  12. محمد حسین عظیمی گفت:

    سلام.برا نان فانتزی به غیر از مجوز بهداشت به مجوز دیگه ای هم نیاز هست؟ و اینکه میشه کارگاه و فروشگاه یکجا باشه؟ مثلا یه مغازه صد متری پارتیشن بندی شده؟!

  13. داودی گفت:

    سلام
    برای راه اندازی فقط کارگاه تولید نان فانتزی حداقل چند متر مربع فضا نیاز هستش ممنونم
    ۰۹۱۱۳۳۱۳۶۴۷

  14. اکرم گفت:

    سلام من میخواستم ی مغازه نان فانتزی باز کنم .چطور میتونم از صفر تا صد کارهاشو انجام بدم . ممنون میشم راهنمایی کنید.

  15. افشین گفت:

    سلام میخواستم یک مغازه نان فانتزی بهمراه انجام پختن انواع نان فانتزی دایر کنم . میخواستم خواهش کنم به من بگویید چقدر پول لازم داره و چکار باید بکنم و از کجاها مجوز بگیریم . متشکرم

  16. افشین عبدالهی گفت:

    سلام میخوام نون فانتزی بزنم لطفا مرا راهنمایی کنین متشکر میشوم ۰۹۱۲۵۳۴۹۷۷۸

  17. فرشته گفت:

    سلام خسته نباشید میخواستم مغازه نون فانتزی بزنم چه وسایلی مورد نیاز هست راهنماییم کنید ممنون میشم

  18. علی بحری گفت:

    واقعا کسی نیست به سوالات دوستان و فرو ش تجهیزات پاسخ بده واقعا متاسفم .

  19. رحیمی گفت:

    سلام اگه ممکنه یا شماره تماس بزارید تا بتونیم از مشاوره شما استفاده کنیم ممنون

  20. محسن گفت:

    سلام
    قصد راه اندازی یک کارگاه تولید نان فانتزی و نان سنتی را دارم در کرج .
    فضای قابل استفاده در ۲ طبقه و هر طبقه حدود ۱۳۰ متر مربع .
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    شماره واتس آپ : ۰۹۱۲۲۶۰۲۸۲۲

  21. حمیدرضاکاظمی گفت:

    میخواهم مجتمع نان راه اندازی کنم به اطلاعات بیشتری نیاز دارم مثلا سیداسماعیل میخوای یا اینکه پابرجا نیاز باشماره وات ساپ۰۹۱۸۹۴۱۴۴۱۸حمیدررضاکاظمی

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *